Sla navigatie over
logo oncoconnect

Verbindend in oncologische zorg

Verbindend in oncologische zorg

Onco Connect is opgericht door Sietske van der Veldt-Wiersma. Vanuit jarenlange ervaring in het contact met mensen geconfronteerd met kanker en de passie voor het vak van de oncologieverpleegkundige is zij betrokken bij de organisatie van ‘lijnloze’ oncologische zorg. Als mede initiatiefnemer van Stichting Care for Cancer in 2005 zijn inmiddels al vele samenwerkingstrajecten tussen 2e-, 1e- en 0e- lijns zorgorganisaties gerealiseerd en is deze verzekerde zorg inmiddels geborgd bij de grote landelijke thuiszorgorganisatie Allerzorg.

Onco Connect helpt zorgorganisaties bij de implementatie van passende oncologische ondersteunende zorg in de lokale en regionale structuur.
Om dit te realiseren maken we contact met zorgaanbieders in de 0e-, 1e- en 2e- lijnszorg in de regio. Hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van het regionale oncologische zorgnetwerk. Deskundigheid, ervaring en passie voor de beste oncologische zorg is leidend in de samenwerking. Vanuit dit netwerk van zorgverleners maken we de zorg passend voor mensen geconfronteerd met kanker.

Is de organisatie van passende oncologische nazorg ook een uitdaging voor u?
Onco Connect werkt samen met u aan een lokaal oncologisch zorgnetwerk.

Formele en of informele zorg op het juiste moment, op de juiste plek.